HOIDOT


Lash Lift ripsien kestotaivutus  58€ 

Ripsien tyvikohotus (lash lift) on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka lisää nostetta ja voluumia ripsiisi. Tyvikohotus saa luonnolliset ripset näyttämään pidemmältä ja sopii hyvin asiakkaalle, joka haluaa pidempia ripsiä, mutta ei halua ripsienpidennyksiä. Tällä tekniikalla ripsesi taivutetaan juuresta erityisen geelityynyn päälle, jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin. Ripset näyttävät pitkiltä ja katse avoimelta! Perinteinen ripsipermanentti kiertää ripset rullan ympärille, joilloin ne kihartuvat, mutta näyttävät myös lyhyemmiltä. Ripset voi samalla kertaa värjätä, jolloin saat niihin ihanan tumman värin. Vaikutus kestää ripsissä 6-8 viikkoa, jonka jälkeen se voidaan tehdä uudelleen tai voit jatkaa ripsiesi kanssa kuten ennen. Ripsipermanentti ei siis vaadi huoltokierrettä, sillä sen vaikutus katoaa pikkuhiljaa ripsiesi uusiutuessa ja kasvaessa. Tyvikohotuksella/ lash liftilla saa näyttävyyttä myös lyhyisiin ripsiin, näyttävämpi lopputulous saadaan kuitenkin pidempiin ripsiin.
Ripsiä ei tule kastella 12 tuntiin käsittelyn jälkeen ja saunomista sekä uimista tulee vältää 48h käsittelyn jälkeen.


 

 

 

Geelilakkaus

Geelilakkaus antaa upean kestävän lakan jopa 3 viikoksi. Lakkaus on yksinkertainen ja nopea tehdä, lopputulos on ohut ja kiiltävä. Varpaankynsissä lakkaus pysyy kauniina jopa 2 kuukautta!

Geelilakkaus on tarkoitettu terveelle luonnonkynnelle. Koska geelilakkaus on yhtä ohut kuin tavallinen kynsilakka, sillä ei voida rakentaa omaa luonnonkynttä, tämä tarkoittaa sitä että kynnen muotoa ja pituutta ei voida geelilakalla muuttaa. Mikäli luonnonkynnen pinta on hieman epätasainen, tätä voidaan kuitenkin geelilakkauksella korjata/peittää.

Kynnet tulee huoltaa säännöllisesti noin 3–5 viikon välein. Huoltoväli vaihtelee riippuen asiakkaan oman kynnen kasvusta ja siitä kuinka kuluttavassa käytössä kynnet ovat olleet. Huollon yhteydessä vanha lakka nimensä mukaan (Soak-Off Gel Polish) liotetaan pois siihen tarkoitetulla hellävaraisella poistoaineella. Tämän jälkeen kynnelle levitetään uusi lakka, värivaihtoehtoja on paljon ja geelilakalla voi myös tehdä kauniin kestävän ranskalaisen manikyyrin.

Koulutettu kynsimuotoilija tekee kauniin geelilakkauksen vajaassa tunnissa, huollossa menee hieman enemmän aikaa kun ensin poistetaan vanha lakka liotusmenetelmällä.
Näin pidät geelilakatut kyntesi kauniina ja kestävinä:

• älä revi ja nypi kynsiä tai lakkaa
• älä käytä kynsiä työvälineenä
• älä naputtele pöytää tms. kynsillä
• ole varovainen painaessasi nappuloita kuten hissi ja wc-pönttö tavaroita nostaessasi tai auton oven kahvaa, sekä turvavyötä avatessa käytä sormien sivuosaa
• suojaa kätesi ja kyntesi kumihanskoilla tehdessäsi kotitöitä ja hoitaessasi puutarhaa
• huolehdi riittävästä käsihygieniasta, puhdista kynsien alapuolet säännöllisesti kynsiharjalla
Kynsiä olisi hyvä huoltaa ammattilaisella noin 3–5 viikon välein. Säännöllisiä huoltovälejä noudattaen kynnet pysyvät kauniina ja siisteinä. Huoltoaika kannattaakin sopia jo samalla, kun kynnet lakataan ensimmäistä kertaa.

Geelilakkauksen poisto

Jos haluat luopua geelilakasta, varaa aika kynsimuotoilijaltasi. Älä missään nimessä itse revi, viilaa tai yritä asetonilla liuottaa lakkaa pois. Ammattitaitoinen kynsimuotoilija osaa poistaa lakan siihen tarkoitetulla aineella siten, ettei oma kynsi vahingoitu ja neuvoo kuinka jatkossa hoidat omia kynsiä parhaiten.


 

Timanttihionta  85€

Timanttihionta on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito, jonka avulla iholta kuoritaan kuollut pintasolukko pois. Hoito puhdistaa ihoa, tekee siitä sileämmän ja mahdollistaa hoitoaineiden paremman tehon. Hoidon jälkeen ei ole toipumisaikaa ja mahdollinen lievä punoitus laskee muutamassa tunnissa.

Ihoa käsitellään pienellä hoitopäällä, joka alipaineen avulla nostaa ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Koska alipaine on säädettävä, voidaan laitteella tehdä hellävaraisiakin kuorintoja, jotka soveltuvat myös herkemmälle iholle.

Timanttihionta sopii kaikille ihotyypeille, niin naisille kuin miehillekin.

kuorii ja puhdistaa ihoa
madaltaa ja vaalentaa arpia
ihon väri tasoittuu ja kirkastuu
siloittaa matalia juonteita (otsa ja huultenympärys)
vaalentaa pigmenttiläiskiä
uudistaa ja kiinteyttää ihoa
auringon vaurioittamalle iholle
elottomalle ja paksulle iholle
allergia vapaa
kivuton
Hoitoa ei voida tehdä Roaccutan-lääkityksen aikana, tai jos iholla on paljon märkiviä näppyjä tai psoriasis. Myöskään kortisoni- tai antibioottihoitojen aikana ei timanttihiontaa tehdä. Jos iholla on runsaasti luomia, ei hoitoa suositella. Hoidon jälkeen tulee välttää saunomista ja hikoilua saman päivän aikana, sekä auringonottoa ja solariumia 2-3 päivän ajan.

Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta ja säännöllisesti tehtynä iho vaikuttaa nuoremmalta. Hoitoa voidaan tehdä myös sarjahoitona, kerran viikossa, neljän viikon ajan jolloin saavutetaan pidempiaikaisemmat tulokset. Tämän jälkeen pidetään kuukauden tauko, jotta iho saa levätä ja tarvittaessa sen jälkeen voidaan tehdä uusi sarjahoito.

 


 

Miksi sokerointi on niin hyvä juttu?

Sokerointi on mitä mainioin tapa poistaa vartalolta ja kasvoilta häiritseviä ihokarvoja tehokkaasti ja hellävaraisesti. Sokerointi poistaa karvan juurineen, jonka ansiosta karva kasvaa takaisin ihon pinnalle huomattavasti hitaammin ja pehmeämpänä kuin sheivattu karva. Säännöllisen sokeroinnin myötä osa karvoista jää lepotilaan pitkäksikin aikaa tai ei kasva enää lainkaan, jonka ansiosta karvankasvu vähenee huomattavasti. Huolellisesti tehtynä sokerointi ei ole pelkästään karvanpoistomenetelmä, vaan samalla se hoitaa ja kaunistaa myös ihoa kuorimalla kuivan kuolleen solukon ja paljastaen alta raikaan ja pehmeän ihon. Sokerointi sopii sekä naisille että miehille ja menetelmällä voidaan poistaa karvoja lähes mistä tahansa kasvoilta ja vartalosta. Ainoastaan miesten partaa ei voi sokeroida.

Sokerointi on karvanpoistomenetelmänä huomattavasti hellävaraisempi, tehokkaampi ja kivuttomampi kuin perinteinen vahaus, epiloinnista puhumattakaan. Koska pehmeä sokerimassa levitetään iholle vastakarvaan ja poistetaan myötäkarvaan (päinvastoin kuin vahatessa) sokeri pääsee työntymään aivan karvan tyveen saakka, poistaen näin ollen hyvin lyhyttäkin karvaa. Poistaminen myötäkarvaan minimoi karvojen katkeamisen ja eikä rasita karvatuppea, kuten vaha vastakarvaan poistettaessa tekee. Eron huomaa myös tuntemuksissa sokeroinnin aikana – oikein tehtynä sokerointi sattuu huomattavasti vähemmän kuin vahaus.

Ensimmäistä sokerointikertaa varten ahkera sheivaaja joutuu usein hieman kasvattelemaan karvoja, sillä minimipituus on noin 5 mm, jotta heti ensimmäisellä kerralla saadaan mahdollisimman sileää jälkeä. Yksilöllisestä karvankasvuvauhdista ja sokeroitavasta alueesta riippuen tämä vie yleensä noin 2-4 viikkoa. Siitä syystä paras aika aika ensimmäiselle sokeroinnille onkin jo ennen shortsi- ja toppikelien saapumista.

Säännöllisen sokeroinnin myötä karvankasvu vähenee ja karva kasvaa pehmeämpänä ja hennompana ihon pinnalle. Muutaman sokerointikerran jälkeen karvatupet ovat myös löyhemmin kiinni kuin alussa, minkä ansiosta sokerilla saadaan poistettua jopa 2-3 mm lyhyttä karvaa ja sokerointi tuntuu vähemmän kuin alussa. Tyypillinen sokerointiväli asiakkaillani on 3-5 viikkoa. Sokerointien välillä karvoille ei tarvitse tehdä mitään, mutta ihoa on hyvä kuoria ja kosteuttaa tarpeen mukaan.

Sokerointiin käytettävä, hunajaa muistuttava sokeroimassa koostuu kolmesta niin luonnollisesta raaka-aineesta (sokerista, sitruunamehusta ja arabikumista) että sitä voisi vaikka syödä. Näin ollen se sopii kaikille, myös allergisille ja herkkäihoisille.

 


 

Ultraäänipuhdistus 79€ 

Ultraäänipuhdistus on hellävarainen tapa syväpuhdistaa ja kuoria iho. Ultraäänilaitteen avulla ihohuokosista poistetaan talia ja epäpuhtauksia tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Hoitoon kuuluu tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus, jolloin hoito on tehokas myös tukkeutuneelle iholle.  Ultraäänen avulla tehoaineet saadaan imeytettyä syvälle ihoon ja niiden vaikutus tehostuu. Kasvohoito vilkastuttaa myös ihon verenkiertoa ja ihosta tulee kirkas ja kuulas.

Ultraäänipuhdistus-hoito sisältää laitekuorinnan ja -ihonpuhdistuksen, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, kosteuttavien/kohottavien tehoaineiden imeytyksen ja kasvonaamion.

Ultraäänipuhdistuksen saa tehdä maksimissaan kahdesti kuussa rasvaiselle iholle, tai kerran 3 kuukauden välein kuivalle iholle. Riippuen ihon omista ominaisuuksista, yksi kerta vuodessa saattaa myös olla riittävä määrä.

 ULTRAÄÄNIPUHDISTUS AUTTAA:
 1. parantamaan aknen,
 2. puhdistamaan tukkeutuneet ihosolut,
 3. tasoittamaan rypyt,
 4. parantamaan verenkiertoa,
 5. tarjoaa syväkosteutusta ja kohottaa ihoa vaikuttamalla ainoastaan ihon uloimpaan kerrokseen vahingoittamatta sitä.

ESTEET HOIDON TEKEMISELLE:

Sydämentahdistin, metalliset implantit, syöpä tai kasvaimet, pahalaatuinen ihomuutos tai haavat hoitoalueella, kilpisrauhashäiriöt (kaulan alueella), laskimotulehdus, osteoporoosi, raskaus.


Yrttinyyttihieronta 79€ (1h 30min )

Thaimaalainen yrttinyyttihieronta on kokonaisvaltaista hemmottelua parhaimmillaan.

Thai yrttinyyttien historia alkaa jo 1300- 1700- luvulta, jolloin tuoksuvaa kuumapakkausta käytettiin sodasta palaavilla sotilailla lievittämään lihassärkyjä ja mustelmia. Yrttinyytit ovat kankaasta tehtyjä pieniä palloja, joiden sisällä on hyvää tekeviä yrttejä. Nyyttien ja kiehuvan kuuman öljyn yhdistelmä rentouttaa lihakset ja laukaisee pienet kiputilat tehokkaasti, mutta jättää asiakkaan energiseksi.

Yrteistä erittyy eteristä öljyä, joka imeytyy käsiteltävään henkilöön. Lämpö ja yrttienöljyt vaikuttavat iholla samalla kuin yrttien aromaterapeuttinen tuoksu vaikuttaa mieleesi. Hoidon aluksi kuumilla yrttinyyteillä vain hipaistaan kehoa ja nyyttien muuttuessa miellyttävän lämpöisiksi hierotaan koko keho hellävaraisin pyörivin liikkein.
Yrttinyyttien sisältämät yrtit kasvatetaan luonnonmukaisesti ilman kemiallisia lannoitteita tai hyönteisten torjunta-aineita. Yrtit kerätään tuoreina ja juuri oikeaan aikaan päivästä jotta ne olisivat laadukkaita. Nyytit sisältävät mm. Inkivääriä, kurkumaa, sitruunaruohoa, pomeloa ja akasiapuun lehtiä.

Yrttinyyttien avulla voi saada silkkisen kauniin ihon. Nyyttiä voi käyttää myös ravitsemaan ihoa ja parantamaan ja elvyttämään kuivan ja herkän ihon verenkiertoa. Iho vahvistuu, pehmenee ja tasoittuu kun kuolleet ihosolut irtoavat sen pinnalta.  Nyytti on erinomainen lihasjännitykseen, jäykkyyteen, kipuihin tai nivelongelmiin. Niveltulehdus, krooniset ihotulehdukset, migreeni, stressi, ahdistuneisuus voivat myös vähentyä nyyttien käytön myötä.

Yrttinyyttihieronnassa saat syvän rentoutuksen tunteen ja hoidon jälkeen tunnet itsesi energiseksi.

 Yrttinyyttihierontaa ei suositella mikäli sinulla on heikentynyt tuntoaisti, alentunut lämmönsietokyky tai jokin muu normaalin hieronnan vasta-aiheista.

 


Aromahieronta 69€ (1h 15min)

Aromahieronnassa käytettävät eteeriset öljyt ja erilaiset hierontaliikkeet rentouttavat täydellisesti ja hoidon jälkeen on ihanan levollinen olo. Asiakas valitsee haluamansa hieronta öljyn toivomansa vaikutuksen mukaan, esimerkiksi: virkistävä, rentouttava, lihaskipuja hoitava, nestekiertoa parantava tai öljyn voi valita ihan vain tuoksun mukaan.

Eteeriset öljyt imeytyvät hieronnassa ihon kautta elimistöön ja hoitavat kehoa solutasolla asti. Eteeriset öljyt vaikuttavat myös hajuaistin kautta aivojen tunnekeskukseen. Eteeriset öljyt poistuvat kehostamme yleensä 8-24 tunnissa.

Hieronnassa käytettävillä eteeristen öljyjen tuoksuilla on oma tehtävänsä. Jokainen tuoksu vaikuttaa meidän ihmiskehoomme eri tavalla. Kokonaisvaltainen hoito rentouttaa sekä kireät lihakset, että mielen. Lopputuloksena sinulla on rauhallisempi ja rentoutuneempi olo ja mieli.

Hieronnalla ennaltaehkäistään ja hoidetaan mm. liikarasituksesta ja stressistä johtuvia vaivoja, sairauksia sekä laukaistaan lihasjännityksiä ja lievitetään erilaisia kipuja. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä vaikuttaa hormonitoimintaan.

Hoito sopii erityisen hyvin mm.:

– Stressivaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn

– Masennukseen ja muihin ahdistustiloihin

– Unettomuuteen ja nukkumisvaikeuksiin

– Aineenvaihdunnan vilkastumiseen ja selluliitin hoitoon

– Erilaisiin vatsavaivoihin ja ruuansulatushäiriöihin

– Erilaisiin iho-ongelmiin

– Hormonaalisiin oireisiin, esim. PMS

– Vastustuskyvyn nostamiseen

– Tai jos haluat vain tulla rentoutumaan ja hellimään itseäsi!!

Aromahieronnasta voivat hyötyä lähes kaikki mutta muutama kontraindikaatio hoidoilla on.
Muista myös aina se, että hoitoon tulemisen syy ei tarvitse olla huono kunto vaan hoitoon kannattaa ja pitääkin hakeutua välillä ihan vain ennalta ehkäiseväti ja hemmottelu- mielellä!!
Hoito ei sovi:

– Raskaana oleville tai imettäville ( Huom. tällöin ei tule käyttää aromaöljyjä mutta hieronta onnistuu muuten, juttele hierojasi kanssa asiasta ja kysy lisää )

– Ei sädehoitojen tai kemoterapian aikana

– Ei flunssan tai muiden infektioiden aikana, ei antibioottikuurien aikana

– Ei alkoholin tai muiden huumausaineiden alaisena oleville

– Sydämen- tai munuaisten vajaatoimintaa sairastaville

Hoidon alussa juttelemme vaivoistasi, oireistasi, mielialastasi ja kaikesta, mitä haluat kertoa. Muista kuitenkin aina rohkeasti mainita sairauksistasi jos hierojasi ei niitä tiedä. Näiden tietojen perusteella sinulle ehdotetaan muutamaa eteeristä öljyä. Sinun nenäsi tekee kuitenkin sen viimeisen päätöksen.

Olet ihanan aromahieronnassa käytetään korkealaatuisia eteerisiä öljyjä ja laadukkaita luonnonmukaisia pohjaöljyjä- jotka nekin ovat jo sinänsä hoitavia.

Huom!!  Aromahieronnat ovat myös erinomainen lahjaidea.


 

 Hot-stone kuumakivihieronta  69€ (1h 30min)

Hoidossa käytetään meren hiomia kiviä, jotka on basalttikiveä, tuliperäistä laavakiveä, joka luovuttaa hitaasti lämpöä, jolloin hoidon lämpövaikutus on tehokkain. Öljy on aromaattista kipua lievittävää luomuöljyä.

Kuumakivihieronta on tehokas ja lempeä hoito joka auttaa myös silloin kun hierottava ei siedä voimaksasta lihasten manipulointia. Hieronta kivillä helpottaa kipuja ja avaa lihaksiston jännitteitä rentouttaen samalla voimakkaasti, aina 3 cm syvyyteen asti kudoksessa. Hoito aktivoi lymfanesteiden ja veren kiertoa parantaen ääreisverenkiertoa, lämmittää, avaa lihasjumeja sekä helpottaa lihasperäisiä kipuja.

Hoito aktivoi ja puhdistaa kehon energiakeskuksia vaikuttaen näin kokonaisvaltaisesti sekä fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Kuumakivihierontaa suositellaan jos kärsii heikosta ääreisverenkierrosta sekä kroonisista lihasperäisistä kivuista kärsiville. Hoito on tehokas stressin ja jännityksen lievittäjä ja sopii erinomaisesti unettomuudesta kärsiville.

Ennen hoitoa ja hoidon jälkeen runsas veden juonti vauhdittaa kuona-aineitten poistoa ja tehostaa hoidon vaikutusta. Liian vähäinen veden juonti saattaa aiheuttaa päänsärkyä, mikäli kuona-aineet eivät pääse poistumaan kehosta.

Kuumakivihieronta auttaa tehokkaasti, mikäli etsit täyttä irtautumista arjesta ja haluat hemmotella itseäsi perusteellisesti kaikkien kiireiden jälkeen. Kuumakivihieronnassa hierotaan koko keho.

Milloin kuumakivihieronta ei sovi:

 • Kaikki sairaudet, joissa lämmönsietokyky ja tunto on alentunut joko paikallisesti tai kokonaisvaltaisesti
 • Suonikohjut
 • Diabeetikot
 • Sydänsairaat
 • Ohentunut iho
 • Raskaana olevat
 • Iho-ongelmat (psoriasis, akne)
 • Juuri tehty leikkaus
 • Turvotus
 • Akuutti tulehdus
 • Syöpä
 • Flunssa ja kuume

Kuumakivihieronnan jälkeen on hyvä varata aikaa rentoon olemiseen ja huolehtia nestetasapainon ylläpitämisestä.